Skip to main content

NIEUWS & EVENTS.

Laatste nieuws van onze concessie.

Neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden.

THE ROAD TO TOMORROWLAND.

BMW Belux is dit jaar opnieuw trotse partner van Tomorrowland, hét festival van de zomer. Daarom organiseert BMW Belux een wedstrijd waarbij de winnaars een weekend in het bruisende Antwerpen kunnen winnen waar ze naartoe zullen rijden met een 100% elektrische BMW. Daarbij hebben ze toegang tot Tomorrowland op zaterdag en brengt een BMW shuttle hen van en naar het festival.

Op Tomorrowland zelf zal er ook dit jaar een BMW stand zijn waar de festivalbezoekers de 100% elektrische BMW iX2 zullen kunnen bewonderen.

Ontdek meer

BMW Friend: Léa Bayekula.

We zijn trots om Léa Bayekula te hebben als BMW Friend.

Léa Bayekula (28) is wereldwijd nummer één op de 800 meter. Nu bereidt ze zich voor op de paralympische spelen van komende zomer in Parijs. Léa heeft sinds haar geboorte Spina Bifida, maar als tiener ontdekte ze sport – eerst basketbal en op 15-jarige leeftijd vond ze in de atletiek haar roeping.

Sinds de zomer van 2023 rijdt ze in een 100% elektrische BMW iX1. De auto is door een gespecialiseerd bedrijf aangepast zodat Léa de auto alleen met haar handen kan besturen.

Ontdek meer

Lancering BMW 5 Reeks.

De lancering van 𝗧𝗛𝗘 𝗡𝗘𝗪 𝟱 in de Artchurchrochus was een groot succes, en dat hebben we te danken aan jullie, onze gewaardeerde klanten. Bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme tijdens het evenement. Jullie maken de BMW-Monserez community echt speciaal.

Nu is het tijd om de nieuwe BMW 5 Reeks van dichtbij te ervaren in onze showrooms. Ons toegewijde team staat klaar om jullie te verwelkomen en al jullie vragen te beantwoorden. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek zelf de indrukwekkende prestaties en innovatieve functies van deze prachtige auto.

Nogmaals bedankt voor jullie steun en aanwezigheid. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort in onze showrooms te begroeten.

Ontdek alle foto's van het evenement op onze Facebook-pagina of Instagram-pagina.

#THEnew5 #lanceringssucces #klantwaardering #AskBMWMonserez

Ontdek meer

Lees nu de najaarseditie van BMW Magazine!

De nieuwste editie van het BMW Magazine staat volledig in het teken van innovatie en elektrificatie. We trakteren u op een exclusieve kennismaking met de allereerste BMW iX2 en de nieuwe BMW X2. U leest inspirerende gesprekken met BMW Friend Léa Bayekula, met de CEO van WRT Vincent Vosse en u krijgt een terugblik op ons Tomorrowland-partnership afgelopen zomer. U ontdekt verder hoe u veilig en comfortabel de weg op gaat met BMW Winterwielen en de BMW Winteraccessoires. Tenslotte leest u alles over de BMW Vision Neue Klasse conceptwagen. Veel leesplezier.

Ontdek meer

DE ALLEREERSTE BMW iX: PIONIER VAN EEN NIEUWE TIJD.

Om de indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand de sportieve look te geven die de BMW iX verdient, bestaat hij nu ook als BMW iX Edition Sport. Het inbegrepen sportpakket en de metaalkleur geven de wagen een uitgesproken atletisch karakter met o.a.:

  • Sportieve uitvoering van de bumper voor- en achteraan
  • 21" aerodynamische velgen
  • Zijdrempels in hoogglanzend zwarte kleur
  • Donkere lichtblokken en blauw gekleurde remklauwen
Ontdek meer
BMW Essai

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
Maak een Salesafspraak.

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
Volg onze nieuwtjes.

Volg onze nieuwtjes.

Naar de news
Top